FORSKELLIGE AKTIVITETER


Små notitser fra medlemmer eller fra nettet


Apparater på markedet

Som med alt, findes der "plattenslagere", der forsøger at spinde guld på folks sundhed, men den seriøse jordstrålefinder kender sit ansvar, og går aldrig på kompromis mod sin samvittighed. Mellem år og dag har flere forsøgt at udvikle apparater, der kan fjerne jordstråling. Mange af disse indeholder tit og ofte kun en spole, en blyplade indstøbt i cement og mange andre finesser, der alle viser sig at være virkningsløse.

 Folk er blevet snydt, og hvad værre er, man får en falsk tryghed, men det værste er, at seriøse jordstrålefindere er blevet mødt med så stor en skepsis, at vi alle er sat i én og samme dårlige bås . Mange betragter jordstråling som heksekunst, hvilket absolut ikke er tilfældet.

Om forskning i alternativ behandling


Forskning vedrørende alternativ behandling skal udføres på de præmisser, der gælder for alternativ behandling. Ellers bliver resultaterne ikke troværdige.Dette krav er næsten generelt ikke opfyldt i den forskning om alternativ behandling, der foreligger. Læs mere
 

Læs mere: http://www.lnsnatur.dk/2014%20webind/Lns2014.10%20Om%20forskning%20i%20alternativ%20behandling.pdf

Videregående kursus til efteråret i Aalborg

Videregående kursus i jordstråleopmåling i Aalborg forventes i efteråret. Dette kursus har også en varighed af 3 lørdage. Alle dage fra kl. 9 til ca. kl.15. På dette kursus får du genopfrisket ting fra begynderkursus og du lærer om mange andre ting, der giver stråler, tegningslære og lidt parktik.

Du prøver også at lave en persontest (auratest) på en anden person.

Kontakt mig for nærmere. tlf. 98135564 eller mail. osp@jordstraaler.dk Orla

Dr. Jarvis' gigtkur

Dr. Jarvis' gigtkur
I 1960'erne blev den amerikanske læge D.C. Jarvis kult for sin enkle sundhedstonic blandet af æbleeddike og honning, som ifølge ham virker udrensende og skaber balance i syre/ base-balancen. Siden er det blevet til en klassisk gigtkur:

Rør 1 spsk. æblecidereddike og 1 tsk. honning ud i 2,5 dl varmt vand og drik det før sengetid.

 

HPV vaccinen

HPV vaccinen ser ud til at forårsage blivende kraftig ubalance i æggestok og leder.. Det er ærgerligt, at der skal sprøjtes skadelige stoffer ind i unge piger, med uhyggelige skader for en del af dem til og med, når en jordstråleopmåling kan forebygge > 90% af alle cancer tilfælde (undtagen hudkræft) uden bivirkninger!!!!  

HPV vaccinen ser ud til at give blivende skade på æggestok og leder, det opdagede jeg ved en "Person Test", på Helsemessen "Krop, Sind og Ånd" i Aalborg 2015. Og nu efterfølgende på "Baby- og børnemessen" i Aars. En "Person Test" foretages ved på ca. 3m. afstand at måle på en persons aura med mine egne energier. Derved kan jeg registrere, hvor på personens krop, der er ubalance, for der er personens aura svag, hvilket indikerer at kroppen bruger meget energi på at prøve at reparere ubalancen på dette sted. Det koster på personens immunsystem. Hvilket med HPV kan give problemer senere i livet, når det er en blivende ubalance. DET ER ALARMERENDE. Samme kraftige udslag får jeg, når personen har menstruation. Jeg vil nu prøve at lave en statistik på dette. De sidste målinger er medtaget. Skema opdateret 02-06-2015, OSP

HPV vaccineret udslag begge sider:  4       HPV vaccineret INGEN udslag:    0    Menstruation -HPV udslag en side:  0     -Menstruation og - HPV. udslag    0     -Menstruatiion -HPV INGEN udslag:  1

Person testen viser en her og nu billede af personens aura billede, Den god til at vise, hvor på kroppen personen har ubalancer, som i mange tilfælde også viser, hvor personer har helbredsmæssige problemer eller begyndende problemer. Den er især god til jordstrålemæssigt til minus siden og overanstrengte muskler og sener. Til jordstråle plus siden kan den kun vise noget, hvis det er helt galt. En kræft celle har det jo godt og giver ikke udslag. Kun hvis den har vokset sig så stor, at den begynder at genere andre celler kraftigt. Det er så de andre celler, der viser udslag. En sklerose viser sig som regel ved, at der er udslag ved hjernestammen og bredt ved lillehjernen (Det er dog også set, at en tumor kan gøre dette). En persontest er rigtig god som vejledende.

Orla S. Pedersen 98135564.

Elefanter i sorg: En særlig historie

Lawrence Anthony (også kaldet elefanthviskeren) døde i 2012. Da skete der noget ganske usædvanligt. 2 dage efter døden kom 31 elefanter til hans bolig, hvor han lå død.

Anført af deres moderelefant kom de langsomt i en lang række fra deres bosted 20 km væk. De blev der i to dage i stilhed.Derefter vandrede de hjemad igen.

Afdødes kone var dybt berørt. I 3 år havde dyrene ikke været ved stedet. Det var klart for hende, at elefanterne, hvis liv afdøde havde reddet, kom for at ære ham i døden.

Sludder vil mange nok tænke.
Men kombineret med, hvad Steiner fortæller, bliver det forståeligt. Vi har hver især et jeg inde i os. Dette er dog kun en ringe del af vores totale jeg. Dyrene har også et jeg, men det er et fælles jeg udenfor deres krop.

Steiner sagde, at sådanne dyr som elefanten har et fælles jeg for alle elefanter (af den art elefanter vel?). Disse dyrearts-jeg’er er langt , langt klogere end vores nu inkarnerede jeg-del inde i os. Det er elefanternes store jeg, der førte flokken hen for at ære afdøde, for at takke ham.

Kilde: Das Goetheanum 2014-49
 

 
 
 
 

@ Miljø- og Jordstråleforeningen Danmark
Formand: Kurt Brøndal, Tlf.: 38 60 82 82 - E-mail:
formand @ mj-danmark.dk