Jordstråler er hovedårsagen til kræft, sklerose og leddegigt og stærkt
medvirkende til mange andre sygdoms problemer. Det viser mine opmålinger.


Med ny viden om jordstråler og en forbedret opmålingsmetode kan jeg nu afsløre ca. 90% af cancer tilfældene (undtagen hudkræft), 95% af sklerose tilfældene og 90% af leddegigt tilfældene og lige så vigtigt kan jeg nu også forebygge disse problemer med samme høje procent tal.

Det viser sig, at sengepladsens anbringelse i forhold til jordstrålerne er uhyre vigtig. Jordstrålerne påvirker os ca. 10 gange så meget i søvnfasen end i vågen tilstand, for det er i søvnfasen din krop bliver justeret. Hvis man nat efter nat bliver justeret forkert, vil det på sigt give helbredsproblemer. Hvor hurtigt problemet vil opstå afhænger af styrken af jordstrålerne og hvor lang tid man har ligget på samme sted kontra personens immunsystem.

Jordstråler er blevet en massebenævnelse for mange typer stråler, Hartmann og Curry stråler, vandårer, jordforskydninger, kosmiske stråler, stenenergier, og mange andre ting, der sender stråler imellem hinanden.

Hartmann og Curry strålerne er de ”rigtige” jordstråler. I 1996 gjorte jeg den verdensopdagelse at Solsystemet er det omvendte af Einsteins atomteori og kunne konstatere at Jorden består af 2 proton kerner og 2 neutronkerner. Disse 4 stråler dækker hele Jorden og de fleste af disse stråler er ca. 40-80cm i bredden ved havoverfladen og er ca. dobbelt så brede i 700 meters højde. Det er hver femte af disse stråler, der er så kraftige, at de har indvirkning på vores helbred. Derfor ses de også vist som et gitter net. Hver anden af disse stråler er henholdsvis plus og minus

Plussiden = Energisiden. Lidt energi har vi godt af og vi elsker at være i disse felter, men for meget energi medfører en stærk øget risici for kræft (undtagen hudkræft), sklerose, fibromyalgi og podagra.

Minussiden = Kredsløbsproblemsiden = Affaldsstoffer ophobes= Leddegigt, gigt, astma, barnløshed,

sukkersyge, sårhelingsproblemer, forkalkninger og mange andre problemer ligger til denne side.

Det er ca. 50% af jordoverfladen her i Danmark (Bornholm lidt bedre), der ikke er et godt sted for anbringelse af en permanent sengeplads. Det skyldes især vandårerne, der løber i undergrunden (ikke grundvandet som er stillestående). Disse vandårer koster generelt for meget på immunsystemet, hvorved jordstrålerne Hartmann og Curry får større indflydelse på helbredet. Så det svarer til, at hver anden dansker kunne have deres faste soveplads et bedre sted. Så der er virkeligt noget at hente på dette område helbredsmæssigt, men så sandelig også noget, der samfundsmæssigt er af stor økonomisk betydning.

Jeg kan kun anbefale at sengepladsen flyttes, hvis den står uheldigt jordstrålemæssigt, da Hartmann- og Curry gitteret er kerneenergi vi har med at gøre, som ikke kan afskærmes. I Hartmann og Curry systemet kan der også ses skrå stråler, som dannes når strålerne når op til jordoverfladen og i strålerne kan der også måles en centerlinje og sidelinjer. Disse stråler kan neutraliseres, men ikke selve strålingen fra kerneenergien. Så det nye er at få registreret hele den skadelige virkning fra Hartmann og Curry strålerne og derefter få sat polaritet på strålerne. Så ved at lave jordstråleopmåling og få lavet en tegning over alle jordstråler i huset, har man et godt værktøj til at se, hvor sengen skal stå og hvor den i hvert fald ikke skal stå.

Strålingen er lige kraftig, om du sover i kælderen eller tyvende etage.

Man kan godt svække de elektriske felter såsom sideeffekten af vandårerne og ved nogle metoder også vandårerne og andre typer stråler, Men det er alt for ustabilt og går let ud af funktion. Problemet er så ved plussiden som kræft opstår i, at det opdager man som regel ikke at det ikke virker mere, før end det er for sent, fordi vi egentligt har det godt i energisiden. Så flyt sengen udenfor strålerne!! Det er det sikreste og det eneste jeg kan anbefale.

Opmålinger af kirker, der er opført under paverne i Rom (Vatikanet) og som er mere end 150 år gamle viser, at de er bygget således, at præsten vil stå i et meget kraftigt plusfelt (=energifelt), hvor den vigtigste kirkelige handling (for den specifikke trosretning) forrettes, da kirkerne blev bygget. Katolske kirker er det lige foran alteret, forkyndelsen af Jesus legeme og blod blev foretaget herfra. De kirker, der er bygget efter at Luther kom til landet, ligger det kraftige energifelt i prædikestolen, da den væsentligste kirkelige handling her, er det talte ord.

Vikingeborgene er også opført efter jordstrålerne. I åbningerne går der meget kraftige jordstråler.

Og netop ud fra ovenstående har vi et bevis på, at jordstrålerne ikke har FLYTTET sig og dermed ikke har noget med Jordens magnetfelt at gøre, men er kerneenergi, som jeg opdagede i 1996.

Jordstrålerne er kraftigst ca. kl. 01:30 om natten og ca. 4 dage ved fuldmåne er der ekstra kraft på, da månen er med til at øge virkningen af de kræfter (jordstråler), der holder os på plads i solsystemet.

Vagtlæger fortæller, at ca. kl. 02 klinger telefonerne ud, og der er ekstra gang i butikken ved fuldmåne.

Vores krop er jo fantastisk og kan klare mange ting, men den skal jo lige have chancen. Så få styr på hvor jordstrålerne er. Forebyggelse er nr. 1.

Bilen skal jo til eftersyn, ellers kan det blive dyrt. Det samme gælder for dit helbred !

Med venlig hilsen Orla S. Pedersen fmd. for Miljø- & jordstråleforeningen Danmark. tlf. 98135564

 

Retur til Artikelindex