Jeg har det strålende.


Kilde: Hjemmet 21/99 Af Birgitte Blix Møller


Det var først, da Poul Hansen for 12 år siden gik på pension, at han begyndte at interessere sig for jordstråler. Og det var egen nød, der fik den tidligere mejerichef for Høng Camembert til at uddanne sig som strålemåler. I de sidste to år jeg arbejdede, havde jeg hver nat smerter fra hoften til skulderen i højre side. Jeg kunne slet ikke ligge på den side. Det gjorde også ondt henover brystet, hvilket gav mig en meget urolig søvn. Smerterne betød, at jeg hver nat ved tre tiden måtte op og gå rundt i mindst 20 minutter, før jeg kunne lægge mig igen. Og bagefter var det umuligt for mig at falde ordentligt i søvn igen, fortæller Poul Hansen, der i dag er 79 år. Min læge henviste mig til sin kone, der var fysioterapeut. Hun gav mig massage og ultralyd. Jeg fik også nogle blokader i hoften, men intet af det hjalp.

Lægen solgte sin praksis, og jeg fik en ny læge. Han mente, at smerterne muligvis skyldtes muskelinfiltrationer fra mit arbejde, og gav mig nogle piller, som skulle få mig til at slappe af. Men jo flere piller jeg fik, jo mere ør og tosset i hovedet blev jeg. De tog smerterne en anelse, men jeg skulle stadig op hver net.

Så tog Poul Hansen sagen i egen hånd. Han havde hørt, at nogle mennesker døjede med jordstråler på deres bopæl, og fik lyst til at undersøge nærmere, hvad det handlede om.

- Jeg havde aldrig tidligere interesseret mig for alternativ behandling, men jeg blev nysgerrig og tænkte, at der måske var noget, jeg kunne bruge. Så jeg gik på biblioteket og lånte nogle bøger om jordstråler. I en af bøgerne var der en anvisning på, hvordan man selv kunne måle stråler med vinkelpinde. Jeg lavede sådan et par vinkelpinde af ståltråd og gik ind i vores soveværelse.

Jeg havde straks følelsen af strålerne, og pindene gav nogle voldsomme udslag i den side af min seng, hvor jeg lå med min højre side, og på tværs, hvor jeg lå med min brystkasse, fortæller Poul Hansen.

Som konsekvens af disse første målinger flyttede hen og hans hustru deres seng ind i et gæsteværelse et sted, hvor Poul Hansen ikke kunne registrere nogle stråler med sine vinkelpinde.

Sov igennem
Efter otte dage kunne jeg for første gang i to år sove en hel nat igennem, og efter endnu et par måneder kunne jeg sove på min højre side, som jeg ellers slet ikke havde kunnet ligge på.

Jeg blev heft bidt af det og ville vide mere, fortæller Poul Hansen, der meldte sig ind i "Miljø og Jordstråleforeningen i Danmark". Han fulgte forskellige kurser i jordstrålemåling og endte med at tage et udvidet kursus, der kvalificerede ham til at gå ud og måle for andre. Han måler primært de steder, hvor folk opholder sig mest, det vil typisk sige soveværelser, dagligstuer og arbejdssteder.

Det er længere tids konstant stråling, der kan påvirke folk negativt. Ofte vil folk blive påvirket, der hvor de i forvejen her en svaghed. Har man for eksempel tenders til migræne, kan dårlige stråler give sig udslag i hovedpine. Har man en svag ryg eller et dårligt knæ, vil smerten sætte sig der. Man skal normals have opholdt sig over dårlige stråler i fem til syv ar, før man mærker gener, fortæller Poul Hansen, der enten råder folk til at flytte deres møbler eller tilbyder at afskærme deres rum eller huse med sten.

Granit og kampesten her både positive og negative energier i sig. Ved at lægge dem på en bestemt måde, for eksempel i jorden uden for huset, kan de trække strålerne væk, fortæller Poul Hansen, der her forsket meget i sten og udviklet sin egen måde at bruge dem på. Han benytter stenenes energi. Poul Hansen har med sine målepinde været årsag til mange ommøbleringer og afskærmninger med positivt resultat i de forløbne år.

Kræft og jordstråler
De mest grelle tilfælde, jeg her været ude for, har været, når jeg målte hos folk, der led af kræft, fortæller han.

Jeg oplevede i flere tilfælde, at der var en sammenhæng mellem cancer og jordstråler, og jeg fik et par lokalaviser til at bede folk, der havde heft eller havde kræft om at henvende sig. Jeg ville gerne måle, om de havde opholdt sig over stråler, der var dårlige for dem.

Der var 25, der henvendte sig, og i samtlige tilfælde viste det sig, at de havde ligget i kraftige jordstråler der havde påvirket dem negativt, fortæller Poul Hansen, der husker et specielt tilfælde for nogle år siden.

Et ægtepar, begge i 40 års alderen, var indlagt på Holbæk Sygehus. Han med kræft i den højre side af tyktarmen, hun med kræft i den venstre side af tyktarmen. De var blevet indlagt med otte dages mellemrum. En læge på sygehuset foreslog, at de fik målt for jordstråler. Det viste sig, at de lå midt i et kraftigt strålekryds, hen med sin højre side, hun med sin venstre side. Jeg afskærmede deres soveværelse med sten. Hun kom sig, men han var desværre allerede så syg, at han døde efter fire år.

Poul Hansen husker også en ældre dame, der led af kræft.
Hun havde det meget skidt og fik strålebehandling. Jeg målte hendes soveværelse og fandt et strålekryds der var dårligt for hende. Jeg afskærmede med sten, og hun fik det så godt, at da hun nogen tid efter ville flytte til København, kørte hun selv flyttelæsset.

Poul Hansen og hans hustru flyttede selv for et år siden fra deres store hus i Høng til et mindre i samme by. De vil gerne stadig bruge mere tid i sommerhuset, og Poul Hansen her nu trappet betydeligt ned i sin måle og foredragsvirksomhed. Men trædrejebænken, som hen havde regnet med at bruge mange timer ved som pensionist, er solgt igen. Han nåde dog lige at dreje en vigtig ting, før den forsvandt: Et par træhåndtag til de kobberpinde, han måler jordstråler med.
 

Retur til Artikelindex