Indre fred og Jordstråling.



Formålet med denne hjemmeside er at udbrede kendskabet til Jordstrålings negative effekter på sind og krop og den sammenhæng der kan være mellem negativ jordstråling og indre fred.

Alle mennesker søger efter at opnå indre fred, det er den indre tilstand der kan afbalancere sindet og bringe tryghed og ro. Men, hvad er denne indre fred? Hvordan opnår man den? Er det muligt selv at gøre noget? Kan der være noget der blokerer for at jeg kan opnå denne indre fred?

Hvis du selv seriøst arbejder på at skabe din egen indre fred, men har svært ved at opnå den kan det være fordi du sover eller arbejder på et sted hvor der findes skadelig negativ jordstråling.

Jordstråling er hovedårsagen til fysisk og mental sygdom. Har du ikke tænkt på at dette forhold kan spille en rolle kan du i de følgende afsnit læse om hvad Jordstråling er for noget. Hvor det kommer fra og hvad du selv kan gøre for at undgå at blive belastet.

Hvad er jordstråling?
Jordstråling findes over underjordiske vandårer og som kosmiske energilinier de såkaldte gitternet.

VANDÅRER.
Underjordiske vandårer skaber på grund af deres strømning gennem sprækker og revner i jorden et elektromagtetisk felt af Ying ener gi lodret over vandåren. Dette elektromagnetiske felt trænger igennem alt og kan måles på øverste etage i et højhus. Vandårer der idenficeres som negative har en skadelig effekt på det fysiske og psykiske spirituelle helbred.

KOSMISKE ENERGILINIER.
Kosmiske energilinier findes over hele jordens overflade. De opstår på grund af en spændingsforskel mellem jordoverfladen og Ionosfæren.

Ikke alle af disse energilinier er skadelige. Linier der idenficeres som negative forhøjer den fysiske og psykiske aktivitet. Andre linier har en positiv biologisk virkning på krop og sind. Højspænding. Mange mennesker er ekstremt overfølsomme over for det elektromagnetiske felt der altid findes i forbindelse med elektriske ledninger.

De fleste tænker ikke over at det kan være årsagen til manglende koncentration eller at øjnene svier og løber i vand når man arbejder foran en computerskærm.

Det kan også være årsagen til at man falder i søvn foran Tv.

Den elektriske clock radio eller telefonen på natbordet eller en dybfryser, et Tv eller en computer på den anden side af af væggen ved hovedgærdet af sengen kan være årsag til at man sover dårligt.

Heldigvis aftager påvirkningen med afstanden -- så det kan være en god ide at undersøge om dette er årsagen til en dårlig søvn.

Checkliste.
Denne liste kan være en hjælp til at bestemme om der findes negativ jordstråling eller andre negative energier i din bolig.

  • Er der nogen i din familie der bor på stedet der opfører sig hyperaktivt, sært, mærkeligt, humørsygt, lunefuldt, nedtrykt, mut - uden at der kan påvises en naturlig årsag.

  • Er der et eller flere steder i dit hjem eller kontor, hvor du ikke føler dig godt tilpas eller ikke kan lide at opholde dig?

  • Sover du dårligt, plages du eller andre i familien af mareridt, har du let ved at fryse om natten og svært ved at vågne om morgenen?

  • Føler du af og til at du bliver tappet for energi?

  • Oplever du "Terapiresistens" dvs. udeblivende varige resultater af en behandling. Virker behandlingerne slet ikke eller virker de kun i kortere tid, hvorefter tilstanden er den samme igen?

  • Er din krops evne til at udskille affaldsstoffer nedsat eller helt ophørt? (Symptom hos personer der lider af gigt, uforklarlige smerter i kroppen o.l.)

  • Føler du dig ikke produktiv nok eller mangler du energi?

  • Har du selv eller er der nogen i din familie der har problemer med indlæring fx i skolen?

  • Plages du af generende usikre følelser, negative sindstilstande og mangler du indre fred og ro i sindet?

  • Er der nogen i din familie der lider af eller har lidt af en sygdom -- alvorlig eller kronisk?

Hvis dit svar er ja til et eller flere af disse spørgsmål, så kan jordenergierne eller andre negative energier på stedet, være en stærkt medvirkende årsag til problemet.

Retur til Artikelindex